Arvutimängude areng ja mõju grupitöö arvustus

     Sissejuhatuses märkasin kohe lauset, mis on pooleli jäänud ning teise lausega ei eralda lauselõpumärk. (Arvutimäng on arvutiprogramm, mis on mõeldud mänguprotsessi korraldamiseks, mängupartneritega suhtlemiseks või ise partnerina Oma neljakümneaastase ajaloo vältel koguvad arvutimängud iga päevaga üha suuremat populaarsust.). Samuti sissejuhatuses märkasin lauset mis sisaldas: arvutimängudest on saanud e-sport, mis minuarust on natuke valesti väidetud, sest arvutimängud on siiski rohkem meelelahutuseks ning e-sport on väga väike osa arvutimängude kommuunist. Jah, e-spordi vaatajaskond on üpriski suur kuid see ei tee kohe arvutimänge espordiks. Parem oleks sõnastada, et võistlusmängudest on tekkinud e-sport. Üldiselt on sisu hästi kirjutatud kuid üpriski lihtne oli leida valesti sõnastatud lauseid või kirjavigu kuid peatükid on selleest sisukad peatükid teevad selle minuarust tasa. Samuti teksti seest puuduvad viited, mis ei ole väga suur probleem kuna kasutatud kirjandus on esitatud kuid oleks ikkagi ilusam kui oleks peatükkide lõpus ka kasutatud kirjanduse viide.

    Töö teemavalik on minarust väga hea kuna ma isegi olen veetnud väga palju aega mängides juba väiksest peale ning huvitav oli lugeda teatud mõjudest mida need tekitavad. Enda arvamus arvutimängude vägivaldseks muutmiseks on mul, et vägivaldsed arvutimängud ise ei muuda vägivaldseks, kuid tihtipeale võistlusmängud, kus eesmärk on võita, võivad tekitada pahameelt ning ärritust kui asjad ei lähe nii kui tahad. Kuid nagu seal mainitud, nõustun et see effekt on pigem lühiajaline ning arvatavasti pikapeale see ei mõju. Teema ise on võtetud päris põhjalikult, arvestades kui suur on arvutimängude maailm. Esimeses pooles, kus võetakse kokku arvutimängude ajalugu, on kõik tähtsamad etapid väljatoodud ning pole infoga üle küllastatud, et samast teemast lugemise ajal igav ei hakkaks. Väga meeldib mulle, kuidas arvutimängude mõju all on aga pikemalt kirjutatud sest see on väga aktuaalne ning tähtis teema tänases ühiskonnas. Samuti meeldis mulle kuidas teine pool on kirjutatud, sest tekst on väga sujuv ja voolav ning lihtsasti ja arusaadavalt loetav.


Üleüldiselt mulle meeldis see töö, kuid esimeses pooles oleks võinud rohkem rõhku panna õigekirja kontrollimisele kuna leidsin koheselt päris mitmeid vigu.

    

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

IT turvariski analüüsimine

IT juhtimine ja riskihaldus

Nähtused interneti varasemast ajaloost